Şehit Salih Dinç Anaokulu
KUŞLUHAN MAH. KAZIM KARABEKİR SK. DERELI ANAOKULU NO: 10 DERELİ / GİRESUN

VİZYON

Okul Öncesi eğitimde yenilikleri ve değişimleri takip eden, çocukların gelişimlerini destekleyen,onları ilköğretime hazırlayan, yarının sağlıklı toplumunu oluşturacak çocukları yetiştiren öncü bir kurum olmak.

MİSYON

Dereli Anaokulu , Okul Öncesi Eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda,çocukların gelişim düzeylerini temel alarak,özgüveni yerinde,kendini ifade edebilen,yaratıcı ve eleştirel düşünebilen bireyler yetiştiren bir kurumdur.

BAŞARILAR

1) Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında hazırlanan “Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü” kapsamında gerekli koşulları sağlayarak "Beyaz Bayrak" sertifikası almıştır. Temiz okul, sağlıklı okul. 2) Okulumuz; Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan protokol sonucunda Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Klavuzu Belgelendirme Programı kapsamında "Okulum Temiz" belgesi almıştır.
Öğretim Şekli :Yarım gün

Yarım gün

Doğal Gazlı merkezi kalorifer sistemi

Servis Bilgisi

Okulumuza uzak konumda bulunan öğrencilerimiz özel servis ile okulumuza ulaşım sağlamaktadır.

Okulumuz il merkezine 38km, ilçe merkezine 1.5km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Dereli ilçe merkezinin dışında, Aksu çayının yanında huzurlu ve sakin bir ortamda bulunmaktadır.